Червень 2019

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 5 (травень 2019)

kniga.png
Денисенко Г. До вишу за інженерною освітою - це перспективно / Г. Денисенко // Землевпоряд. вісн. – 2019. – № 4. – С. 20-23.

Нові надходження літератури за травень 2019 року

kniga.png
Вимірювальна техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб. / ред. Б. І. Стадник. – Львів : Львів. політехніка, 2018. – Т. 79. – Вип. 3. - 90 с.

Екологія природи – екологія душі

kniga.png
Про проблеми вирубки лісів в українських Карпатах, поводження з побутовими відходами, вплив нафтогазового забруднення на навколишнє середовище, вплив туристичної галузі на екологічну ситуацію в Карпатському регіоні йшлося на засіданні круглого столу «Екологія і суспільство на перехресті думок», організований науково-технічною бібліотекою спільно з студентами Інституту природничих наук і туризму (групи ПЕ – 15-1;ЕКО 17-1К Орфанова М.М., Глібовицька Н.І).

Повернення літератури до 15 липня

kniga.png
Шановні студенти! Науково-технічна бібліотека нагадує, що до 15 липня ц.р. необхідно повернути
отриману вами літературу.

Дух Святий зійшов з небес для звершення чудес

kniga.png

Українська культура надзвичайно багата релігійними святами, які тісно переплітаються з народними традиціями. Одним з таких свят є День Святої Трійці або Зелені свята.Це одне з найбільш шанованих давніх християнських свят, котре щорічно відзначається в Україні. Воно перехідне і припадає на 60-й день після Великодня. У багатьох слов’янських народів його називають Духів день, в честь Святого духа, який є одним із трьох уособлень Бога. Вважається, що саме у цей день апостолам відкрилась уся повнота Святої Трійці і вони побачили три постаті Бога: Отця, Сина і Святого Духа.