Жовтень 2023

Нові надходження літератури за ІІІ квартал 2023 року

kniga_4_3.png

БІБЛІОГРАФІЯ. БІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ

1. 016:53(477)
П88 Іван Пулюй: життя в ім'я науки та України [Текст] : бібліогр. покажч. – Тернопіль : Терноп. обл. універс. наук б-ка, Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя, 2010. – 84 с. – (Родом з України, вип. 6).

Сила нескорених

photo_2023-09-28_12-33-01.jpg
Щорічно на Покрови Пресвятої Богородиці ми святкуємо День захисників і захисниць України та День козацтва. Тож на Покрову українці згадають не лише козацький подвиг, а й усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину.
І така традиція бере початок ще з часів Київської Русі. Для козаків Покрова була заступницею. Оберігає Пресвята Богородиця й нинішніх воїнів.

Положення про електронну бібліотеку

1 Загальні положення
1.1 Електронна бібліотека національного технічного університету нафти і газу – це інформаційна система, що забезпечує створення і зберігання документів в електронному вигляді з можливістю доступу до них через засоби обчислювальної техніки, у тому числі по телекомунікаційних мережах.
1.2 Електронна бібліотека орієнтована на співробітників і студентів університету і покликана виконувати наступні основні функції

Положення про електронний каталог

1 Загальні положення
1.1 Електронний каталог науково-технічної бібліотеки національного технічного університету нафти і газу являє собою цифровий бібліотечний каталог, що працює в реальному режимі часу і є складовою частиною довідково-пошукового апарату бібліотеки і центральною ланкою автоматизованої бібліотечно-інформаційної системи.
1.2 Електронний каталог розкриває склад і зміст бібліотечного фонду друкованих, електронних та мультимедійних документів і служить для забезпечення вільного доступу до інформаційних ресурсів бібліотеки й реалізації багатопланового інформаційного пошуку.

Положення про фонд рідкісних і цінних видань науково-технічної бібліотеки ІФНТУНГ

1. Загальні положення
1.1 Положення про фонд рідкісних і цінних видань науково-технічної бібліотеки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу – основний документ, що визначає принципи та порядок формування фонду рідкісних видань бібліотеки – організацію, управління, зберігання, особливості користування.
1.2 Фонд рідкісних і цінних видань згідно з Конституцією України, Основами законодавства України про культуру, Законом України „Про внесення змін до Закону України „Про бібліотеки і бібліотечну справу” є культурним надбанням українського народу, не підлягає роздержавленню та приватизації і перебуває під охороною закону.