Лютий 2012

День кафедри у мультимедійному форматі

kniga.png
Вашій увазі пропонується презентація Дня кафедри у мультимедійному форматі. Вперше цей захід організований із застосуванням новітніх інформаційних технологій для кафедри управління галузевим і регіональним економічним розвитком

Бюлетень нових надходжень за січень 2012 р.

kniga.png Економічна активність населення Івано-Франківської області 2010 [Текст] : статистичний збірник. – Івано-Франківськ : Головне упр-ня статистики в Ів.-Франківській області, 2011. – 136 с.

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" №1 (січень 2012)

kniga.png Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання міжнародних наукових та науково-технічних програм і проектів вищими навчальними закладами та науковими установами [Текст] : постанова Кабінету Міністрів України від 23 листоп. 2011 р. № 1197 // Офіційний вісник України. – 2011. – №91.

Організація та методика науково-дослідницької діяльності

vistavka_patent1.jpg
В читальному залі патентно-ліцензійної літератури та стандартів функціонує інформаційно-книжкова виставка «Організація та методика науково-дослідницької діяльності»

Володар духовних скарбів (290 років від дня народження Г.С. Сковороди)

skovoroda1.jpg
Минуло 290 років від дня народження відомого філософа-гуманіста, письменника демократа, мудреця і вчителя. Незважаючи на віддаль віків, він промовляє до своїх нащадків, як наш сучасник, засуджуючи віджиле, вітаючи нове, стверджуючи хвалу трудовому натхненню як джерелу радості та щастя.