Липень 2020

Філософія: кроки до мудрості

kniga.png
Прагнення стати не тільки освіченою, а й сучасною людиною не може здійснитися без вивчення філософії, яка завжди була джерелом віковічних питань людського духу щодо смислу життя та смерті. Філософія – це та сфера людського знання, яка є не тільки атрибутом цивілізації і культури, а й тією духовною силою, своєрідним “інтелектуальним магнітом”, до якого прагне кожна особистість.

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 06 (червень 2020)

kniga.png
Про внесення зміни до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти : наказ М-ва освіти і науки України від 09 квітня 2020 року № 487 // Офіц. вісн. України. – 2020. – № 35. – С. 80.

Нафтогазові технології : дайджест. Вип. 11

D-11.jpg
Нафтогазові технології: дайджест. Вип. 11/[уклад. Н. В. Федяніна] ; Наук. техн. б-ка.- Івано-Франківськ: НТБ ІФНТУНГ.–2021.– 56 с.

Дайджест «Нафтогазові технології» підготовлений на основі матеріалів науково-практичних журналів: «Науковий Вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу», «Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ», «Нафтова галузь України», «Нафтогазова енергетика», «Прикладная механика», «Методи та прилади контролю якості», «Технічна діагностика та неруйнівний контроль», « Геофизический журнал» за 2020-2021 роки.