Січень 2020

Щиро вітаємо всіх з нагоди Нового року та Різдва Христового!

den_bibl2_mini.jpg

Щиро вітаємо всіх з нагоди Нового року та Різдва Христового! Нехай новий рік наповнить Ваші серця добром і любов’ю, а ваш дім – теплом та затишком. Бажаємо благополуччя, достатку, міцного здоров’я, багато нових ідей та реалізації найсміливіших задумів!Радості й впевненості у прийдешньому дні! Щедрого, доброго, успішного Нового Року!Радісних Різдвяних Свят!

Життя, мов спалах (85 р. від дня народження В. Симоненка)

mystectwo.png
8 січня виповнюється 85 років від дня народження Василя Симоненка – поета та громадського діяча. Серед українських шестидесятників він відзначався надзвичайною громадянською мужністю, безкомпромісністю та патріотизмом. Василь Симоненко був у колі київської опозиційної інтелігенції, брав активну участь у роботі комісії, що займалась розшуком місць таємного поховання жертв сталінських репресій.

Свято єднання

mystectwo.png
Щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році, відзначається День Соборності. Над святковою синьо-жовтою Софійською площею тоді лунало величне: «Віднині зливаються в одно віками відділені одна від одної частини України — Галичина, Буковина, Закарпаття і Придніпрянська Україна — в одну Велику Україну».

Звіт про роботу НТБ ІФНТУНГ за 2019 рік

Розвиток вищої освіти сьогодні неможливо уявити без активного використання необхідної інформації. Завдяки цьому відбувається трансформація бібліотеки закладу вищої освіти в інтегрований університетський, інформаційний, науково-освітній, дослідницький центр. На першому місці діяльності університетської книгозбірні завжди користувач – викладач, студент, науковець, – та його інформаційні потреби, а головне завдання - забезпечення доступу до інформаційних ресурсів не тільки в традиційному друкованому, а й в електронному вигляді.