Квітень 2024

Нові надходження літератури за І квартал 2024 року

kniga_0.png
АРХІТЕКТУРА. ПЛАНУВАННЯ. МІСТОБУДУВАННЯ

1. 2-523.6
К88 Кугутяк, М. Монастирі давнього Галича - духовні обереги української нації [Текст] / М. Кугутяк. – Івано-Франківськ : Манускрипт-Львів, 2023. – 792 с.

День кафедри фізико-математичних наук

kniga_4_0_0.png
Математичні дисципліни посідають одне з чільних місць у програмах вищих технічних закладів освіти. Навчити майбутніх фахівців мислити, орієнтуватися у світі формул і теорем, бачити спільне у різних явищах і процесах та створювати їхні математичні моделі – у цьому вбачають своє основне завдання викладачі кафедри Фізико-математичних наук ІФНТУНГ.

З Днем геолога

photo_2024-04-05_15-11-29.jpg
Івано-Франківський національний університет нафти і газу вже багато років успішно готує висококваліфікованих спеціалістів в галузі геології, геодезії та картографії. Тож вітаємо науковців, викладачів, аспірантів та студентів з вашим професійним святом.

СИГНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Закони і підзаконні акти, директивні документи у сфері вищої освіти, науки, науково-технічної інформації, науково-технологічного та інноваційного розвитку України

Періодичний інформаційний бюлетень "ДОСЛІДЖЕННЯ, ТЕХНОЛОГІЇ, ІННОВАЦІЇ У ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ"

Інформаційний бюлетень

Щоденний моніторинг новин щодо інновацій, нових технологій, науково-дослідних та інноваційних проектів, програм Горизонт, на виконання грантів від Європейської ради з питань досліджень, ініціативи МСП, змін законодавства в області науки, технологій та інноваційної діяльності за пріоритетними напрямками, актуальних подій.