Листопад 2023

Засідання обласного методичного об’єднання

1_1.png
26 жовтня 2023 року в онлайн-режимі відбулося засідання обласного методичного об’єднання бібліотек ЗВО на тему «Облік бібліотечного фонду в контексті сучасних нормативних вимог в бібліотеці ІФНМУ».

Списання російськомовної літератури з фондів університетських книгозбірень

55.png
З метою підвищення професійної кваліфікації бібліотечних працівників було проведено засідання секції з питань формування та збереження фондів, в рамках якої відбувся семінар «Списання російськомовної літератури з фондів університетських книгозбірень».

Автоматизація та ком’ютерно-інтегровані технології

photo_2023-11-02_10-40-14.jpg
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології – це спеціальність, яка орієнтована на автоматизовані системи керування технологічними процесами виробництв різних галузей промисловості та сучасні технології з інтеграцією комп’ютерної техніки, як на стадії проектування, так і на стадії експлуатації.

День кафедри підприємництва та маркетингу

kniga_4_0_0.png
Науково-педагогічні працівники кафедри підприємництва та маркетингу готують нове покоління висококваліфікованих фахівців сферах підприємництва, торгівлі та маркетингових комунікацій, соціальної відповідальності, розподілу продукції, мерчандайзингу, управління лояльністю та поведінкою споживачів.

Геодезія та землеустрій

photo_2023-11-02_14-52-21.jpg
Освіта у сфері землеустрою набирає популярності на тлі зростання ринку торгівлі землею і нерухомим майном. Випускники спеціальності є основними учасниками землевпорядної, кадастрової та оціночної діяльності.