Вересень 2023

Озброєні знаннями, ми – непереможні

photo_2023-09-01_11-54-16.jpg
Шановні викладачі, студенти, колеги! Від щирого серця вітаємо вас з початком нового навчального року та з Днем знань!
Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, нових звершень для кожного першокурсника.

З днем народження, рідний університет!

photo_2023-09-08_10-16-36.jpg
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу — базовий вищий навчальний заклад нафтогазового профілю, дипломи якого визнали провідні галузеві компанії світу.
З нагоди 56-річчя університету вітаємо викладачів, студентів, усіх працівників із святом. У цей день багато років тому був заснований наш університет, щоб перетворитися в альма-матер для багатьох талановитих людей, справжніх професіоналів своєї справи. І нехай майбутні покоління студентів будуть гідними своїх попередників.

До Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

photo_2023-09-08_12-28-13.jpg
В другу неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.
Це свято започатковано в 1993 році, враховуючи досить значний внесок працівників і трудових колективів нафтовидобувної та газової галузі, нелегку працю геологів і буровиків, розробників та будівельників, технологів і транспортників, а також усіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з видобутком, обробкою і постачанням нафти і газу.

День кафедри Загальної та прикладної фізики

kniga_4_0_0.png
Науково-технічна бібліотека пропонує переглянути мультимедійну презентацію до Дня кафедри загальної та прикладної фізики. Це одна із найстаріших кафедр, що була створена в 1962 році, як кафедра Станіславського загально- технічного факультету. З 2010 року кафедру очолює доктор фізико-математичних наук, професор М.О. Галущак.