Грудень 2012

Положення про бібліотечно-інформаційне обслуговування сторонніх користувачів в науково-технічній бібліотеці ІФНТУНГ

1.1 Бібліотечно-інформаційне обслуговування сторонніх користувачів в науково-технічній бібліотеці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (НТБ ІФНТУНГ) визначається даним «Положенням…» та «Правилами користування НТБ ІФНТУНГ».
1.2 Сторонні користувачі – особи, які не є студентами та співробітниками ІФНТУНГ.
1.3 Сторонні користувачі обслуговуються тільки в читальних залах науково-технічної бібліотеки, залі каталогів та картотек та інформаційному комп’ютерному центрі.

Він мудрий словом, розумом, життям (290 років від дня народження Григорія Сковороди)

vystavkagaz01.jpg

Найвидатнішою постаттю в культурному й літературному житті України XVII ст. був філософ, мислитель, письменник, педагог Григорій Сковорода. Його багатогранна філософська і літературна творчість – остання ланка переходу від давньої до нової української літератури.

Реклама і сучасний світ

ukr01.jpg

Без реклами, що проникає до кожної оселі, неможливо уявити жоден напрямок сучасного життя. Реклама є частиною прогресу нашого суспільства, і саме тому вона постійно змінюється. Створюються нові види засобів масової інформації, зникають деякі старі. Безперервно народжуються нові товари і послуги, а також засоби впливу на споживача. Якщо маркетинг спрямовує товари та послуги назустріч потребам споживача, то реклама допомагає привернути його увагу до певного товару в певному місці продажу.

Конкуренція, конкурентні сили і переваги

ukr01.jpg

Темі конкуренції та конкурентних сил, а також конкурентній здатності в маркетинговій діяльності присвячена книжкова виставка в читальному залі соціально-економічної літератури (к.№31, ІІІ пов.).