Жовтень 2012

Нові надходження за вересень 2012 р.

kniga.png
Адміністративно-територіальний устрій та чисельність наявного населення Івано-Франківської області на 1 січня 2012 року [Текст] : стат. зб. – Івано-Франківськ : Головне упр-ня статистики в Ів.-Франківській області, 2012. – 49 с.

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" №9 (вересень 2012)

kniga.png
Про затвердження Змін до Положення про експертну раду з питань проведення експертизи дисертаційних робіт Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України [Текст] : наказ М-ва освіти і науки, молоді та спорту України від 07.06.2012 р. № 665 // Атестаційний вісник. – 2012. – №8. – С. 4.

Сьогодні особливий день для тих, хто любить книгу…

cherem01.jpg

Ріднити людей із книгою, відкривати їм красу і силу слова, - що може бути достойнішим? Скільки в стінах бібліотеки переплелось людських долонь, скільки збережено і упорядковано книг! Всеукраїнський день бібліотек - наше свято. Стало доброю традицією кожного року відзначати його у конференц-залі бібліотеки.

Книжкова виставка до 90-річчя кафедр

pershokurs01.jpg

Бібліотекою було організовано книжкову виставку до Міжнародної науково-технічної конференції «Інноваційні технології буріння свердловин, видобування нафти і газу та підготовки фахівців для нафтогазової галузі» з нагоди 90-річчя двох базових кафедр університету: кафедр буріння нафтових і газових свердловин та розробки і експлуатації нафтових і газових родовищ.

До Дня Українського козацтва

kozactvo01.jpg

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День Українського козацтва. З давніх-давен Богородиця є покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. Запорожці, зокрема, мали на Січі церкву на честь Покрови Пресвятої Богородиці. В цей день в Україні відбувалася Велика рада, що обирала гетьмана, визначала, як козацтву жити далі. Тому символічно, що це свято, встановлене Указом Президента № 966/99 від 07.08.1999 р., припадає саме на цю дату.