Листопад 2019

Бібліотекарі навчаються

kniga.png
В науково-технічній бібліотеці 1 листопада відбулося чергове заняття з підвищення кваліфікації. Наявність висококваліфікованих кадрів є одним із найважливіших факторів розвитку будь-якої галузі. Дедалі більшого значення набувають такі чинники як професіоналізм, компетентність, прагнення і здатність до отримання знань упродовж життя, рівень культури тощо.

Пізнаємо Європу разом

kniga.png
Україна прямує шляхом євроатлантичної інтеграції, що є свідомим цивілізаційним вибором українців та студентської молоді зокрема. Європа пройшла довгий шлях до свого об’єднання. Одним із творців сучасної Європи по праву можна вважати Ріхарда Куденхофе-Калергі. Країни «великої шістки» (Бельгія, Італія, Люксембург, Нідерланди, Німеччина та Франція) заклали основу для майбутньому Євросоюзу.
Надважливими для Європи є ідеали свободи, миру і солідарності, економічного процвітання і культури. Невипадково 12 золотих зірок на синьому полі, розташовані по колу на прапорі Європейського союзу, є уособленням єдності та абсолютної досконалості.

Пишемо диктант разом!

kniga.png
Запрошуємо всіх студентів та співробітників університету
8 листопада ц. р. долучитися до написання XІХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, присвяченого Дню української писемності і мови.
Щорічна акція відбудеться в Науково-технічній бібліотеці університету, в читальному залі технічних та гуманітарних наук (к. №23, ІІ пов.).
Початок заходу – об 11:00.
Після вступної частини радіодиктант розпочнеться об 11:20.
Закликаємо всіх охочих написати диктант національної єдності разом!
Перевірте себе та підтримайте українську мову!

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 10 (жовтень 2019)

kniga.png

Деякі питання проведення в 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти : наказ М-ва освіти і науки України від 09 лип. 2019 р. № 945 // Офіц. Вісн. України. – 2019. – № 68. – С. 59-60.

Сторінками української книги

kniga.png
Науково-технічна бібліотека в черговий раз взяла участь в організації виставки друкованої книжкової продукції «Сторінками української книги», урочисте театралізоване відкриття якої відбулося 8 листопада у Фортечній галереї «Бастіон». Цьогоріч книжкова виставка приурочена до Дня української писемності та мови, а також до 100-річчя Соборності України.