Жовтень 2019

Співпраця між бібліотеками

kniga.png
Представники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відвідали Краківську гірничо-металургійну академію імені Станіслава Сташиця (AGH, Польща).
До складу делегації, яку очолив перший проректор, проф. Мандрик О.М., входили також директор Інституту природничих наук і туризму Омельченко В.Г., директор Інституту архітектури, будівництва та енергетики Мазур М.П. та директор Науково-технічної бібліотеки Пуйда Р.Б.

Свято сильних, мужніх і безстрашних...

kniga.png
Немає благороднішої місії, ніж захист свого народу, своєї землі та родини. Від часів славного українського козацтва та сивочолих солдатів Другої світової війни до молодих патріотів, які в ці дні боронять рідну землю на сході України, ми вшановуємо 14 жовтня причетних до почесного звання «Захисник України».

Ніхто крім нас

kniga.png
У день покровительки всього роду козацького Пресвятої Покрови українці відзначають День захисника України та День українського козацтва. 14 жовтня традиційно відзначається як день створення Української повстанської армії — військово-політичної формації українського визвольного руху.

З Днем захисника України!

kniga.png
З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

Надійні магістральні трубопроводи - складова енергетичної безпеки України

kniga.png
Під енергетичною безпекою України слід розуміти спроможність держави забезпечити ефективне використання власної паливно-енергетичної бази, здійснити оптимальне розгалуження шляхів постачання в Україну енергоносіїв для забезпечення життєдіяльності населення у режимі звичайного, надзвичайного та воєнного стану.