Липень 2013

«Романтик серцем – реаліст думкою» (до 105 річниці від дня народження Василя Барки)

barka2.jpg

16 липня виповнюється 105 років від дня народження талановитого поета, прозаїка і публіциста українського зарубіжжя Василя Костянтиновича Барки (справжнє прізвище Очерет) (1908-2003).

Незаслужено забуті книги

ocinuvanna.jpg
Без знань про витоки нашого минулого, джерелом яких і є, насамперед, книги минулих років, неможливий подальший розвиток вітчизняної науки. Тому поряд з пропагандою нових надходжень літератури, працівники бібліотеки прагнуть популяризувати і маловикористовувані видання на допомогу навчальному процесу. Саме з цією метою на сайті бібліотеки в розділі «Віртуальна виставка» відкривається цикл виставок «Незаслужено забуті книги», що будуть нагадувати про друковані видання, які за різних обставин є маловикористовуваними та забутими нашими читачами і тому стоять без руху на полицях. Виставки будуть представляти літературу з різних галузей знань.

1025-річчя хрещення Київської Русі - визначна подія для всіх наших громадян

euro.jpg

28 липня — День хрещення Київської Русі. Це свято як державне існує всього кілька років, хоча і прославляє собою подію, що трапилася 1025 років тому. Його заснування пов'язано з підписанням 25 липня 2008 року указу Президента України Віктора Ющенка «Про День хрещення Київської Русі-України».

Оголошення для студентів І курсу

Видача літератури студентам, зарахованим на 1 курс, буде проводитись з 27.08.12 р. згідно пофакультетних графіків видачі на абонементі навчальної літератури (к. 11, І поверх).

Для запису в бібліотеку і отримання літератури всі студенти зобов’язані:

- дотримуватись вказаних дат та годин видачі;

- перш за все зареєструватись в БД «Читачі» і сфотографуватись в інформаційному комп’ютерному центрі (к. 24, ІІ поверх) для виготовлення пластикового читацького квитка;

- після реєстрації в БД «Читачі» обов’язково відвідати абонемент навчальної літератури (к. 11, І поверх) з метою реєстрації та отримання літератури;

- мати паспорт, ручку, фотографію розміром 3х4 см.
Література видаватиметься кожному студенту особисто.