Серпень 2018

Природно-заповідний фонд України : Вип. 2

zap_fond_small.jpg
Природно-заповідний фонд України : бібліогр. покажч. / [уклад. О. В. Книгиницька, ред. Л. А. Жолобко] ; Наук.-техн. б-ка. – Івано-Франківськ : НТБ ІФНТУНГ, 2018. – 68 с.
Бібліографічний покажчик знайомить з літературою про природні території та об’єкти, які належать до природно-заповідного фонду України і охоплює період з 2012 по 2017 р.
Видання розраховане на професорсько-викладацький склад, студентів та всіх тих, хто цікавиться заповідною справою України.

Трагедія незнищенної волі : (до Дня пам’яті жертв політичних репресій в Україні)

tragediya_small.jpg
Трагедія незнищенної волі : (до Дня пам’яті жертв політичних репресій в Україні) : бібліогр. рек. список літ. / [уклад. В.Н. Вільчинська ; ред. Л. М. Локотош]. – Івано-Франківськ : НТБ ІФНТУНГ, 2018. – 21 с.
Бібліографічний список рекомендованої літератури репрезентує книги та статті періодичних видань з фонду науково-технічної бібліотеки, в яких відображені події в Україні під час політичних репресій 1937-1938 рр.
Дане видання буде цікавим всім, хто хоче глибше познайомитися з новітньою історією України
ХХ століття.

Життя, віддане науці

kniga.png

З гідним багажем професійності та творчих досягнень, людської шани, щирого визнання ректор ІФНТУНГ, академік НАН України Є. І. Крижанівський зустрів в серпні ц.р. своє 70-річчя.

Євстахій Іванович Крижанівський ─ висококваліфікований, ініціативний, прогресивний організатор та керівник, який може пишатися набутим досвідом, інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Саме під його керівництвом навчальний заклад пройшов шлях від інституту до національного університету, знаного як в Україні, так і за її межами.