Липень 2017

Відділ бібліографії та бібіліотечного обслуговування користувачів

Відділ бібліографії та організації фондів. Діяльність відділу спрямована на підвищення інтелектуального та морального потенціалу користувачів НТБ, їх культурного рівня та формування наукового світогляду.

Запис та видача літератури студентам першого курсу

Запис та видача літератури студентам всіх інститутів, зарахованих на 1 курс денної форми навчання, буде проводитись з 01.09.2017 р. на абонементі навчальної літератури (к. 11, І пов.) згідно відповідних графіків видачі літератури.
Для запису в бібліотеку і отримання літератури всі студенти зобов’язані:
- дотримуватися вказаних дат та годин видачі;
- отримати читацький квиток на абонементі навчальної літератури (к. 11, І пов.);
- зареєструватися в БД «Читачі» та сфотографуватися в електронному читальному залі (к. 25, ІІ пов.) для виготовлення пластикового читацького квитка;
- мати паспорт, ручку, фотографію розміром 3х4 см.
Література буде видаватись кожному студенту особисто.

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 6 (червень 2017)

kniga.png
Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня науки : Указ Президента України від 18 трав. 2017 р. № 135/2017 // Освіта. – 2017. - 24 трав.-1 черв. – № 21-22. – С. 1.

Нові надходження літератури за червень 2017 р.

kniga.png
Corrigan, G. Waterloo. A New History of the Battle and its Armies [Текст] = Нова історія битви і армій / G. Corrigan. – London : Atlantic Books, 2015. – 341 p.

Лицар української державності (110 років від дня народження О.Ольжича)

kniga.png

8 липня виповнюється 110 років від дня народження видатного українського вченого, публіциста, поета, політичного та громадського діяча Олега Ольжича Кандиби). Ольжич один із небагатьох українських інтелектуалів, який заклав перший камінь у фундамент нової України. Він усвідомлював, яку руйнівну роботу провела радянська пропаганда, знищуючи українську культуру та історію, тому все життя боровся за відновлення історії, зміцнення національної єдності.