Квітень 2017

Анонс заходів та виставок на квітень 2017р.

kniga.png
Година-роздум
«Чорнобиль: біль і скорбота» (до Дня Чорнобильської трагедії)
(аудиторія)

Вечір пам’яті
«Ніхто не забутий, ніщо не забуте» (до Дня Героїв)
(гуртожиток)

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 3 (березень 2017)

kniga.png
Про внесення змін до Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам : наказ М-ва освіти і науки України від 06.02.2017 р. № 174 // Офіц. вісн. України. – 2017. – № 18. – С. 451.

Нові надходження літератури за березень 2017 р.

kniga.png
Вісник Національного університету "Львівська політехніка" [Текст] : зб. наук. пр. № 846 : Логістика / Крикавський Є.В., ред. – Львів : Львів. політехніка, 2016. – 223 с.

З Христовим Воскресінням!

den_bibl2_mini.jpg
Прийміть щирі вітання з нагоди найвеличнішого свята – Великодня.
Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою.

З книгою жити - з добром дружити

mystectwo.png

23 квітня відзначаємо Всесвітній день книги та авторського права, проголошенням якого світова спільнота визнала незаперечне значення ролі книги у цивілізованому розвитку людства. Друкована книга завжди була та є неперевершеним засобом забезпечення й поширення знань, найвпливовішим чинником розвитку людської особистості і фактором постійного зростання людського капіталу будь-якої країни і цивілізації взагалі. Майже до ХХ ст. книга була єдиним носієм інформацї. Починаючи з глиняних табличок (IV-ІІІ тис. до н.е.) – до пергаментної книги, яка з ІІ-ІІІ ст. нашої ери почала свою мандрівку країнами світу і дійшла до нас у всій своїй теперішній величі й красі.Найвизначнішою подією в історії книги було винайдення Йоганном Гутенбергом у середині ХV ст. європейського способу книгодрукування: тиражування текстової інформації за допомогою отримання відбитків з друкарської форми. З того часу змінювався формат книги, оформлення, але метод друкування майже не змінився.