Березень 2017

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 2 (лютий 2017)

kniga.png
Деякі питання виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів : постанова Кабінету Міністрів України від 28 груд. 2016 р. № 1045 // Офіц. вісн. України. – 2017. –
№ 4. – С. 517.

Нові надходження літератури за лютий 2017 р.

kniga.png
Населення Івано-Франківщини [Текст] : стат. зб. / Костюк О.В., ред. – Івано-Франківськ : Головне упр-ня статистики в Ів.-Франківській області, 2016. – 109 с.

Cвіточ української нації

mystectwo.png

Ім’я Шевченка для багатьох поколінь означає так багато, що здається,
ніби ми все про нього знаємо, все розуміємо, проте кожен раз, відкриваючи
«Кобзар», переживаємо безліч почуттів. Волею Бога та історії Шевченко поєднаний з Україною, вбираючи в себе новий досвід народу, росте й розвивається в час

Україна давня і нова: народ, релігія, культура

mystectwo.png

На порозі нового ХХІ століття і нового ІІІ тисячоліття є всі підстави з повним на це правом заявити, що Україна, як самостійна і самодостатня держава, відбулася, що ми, як народ, утвердилися в світі. На шляху пройденому після здобуття незалежності, були злети й падіння, успіхи й розчарування.

День кафедри природокористування та організації виробництва

kniga.png

7 березня ц. р. науково-технічна бібліотека організувала змістовну ділову зустріч для науковців та викладачів кафедри природокористування та організації виробництва, яка пройшла в атмосфері злагодженості та зацікавленості. В ході спілкування обговорювались питання комплектування бібліотеки літературою з тематики кафедри, використання студентами навчальної літератури з дисциплін, закріплених за кафедрою, були представлені інформаційні можливості НТБ. Особливо цікавили присутніх питання використання світових наукометричних БД, внесення наукових праць в інститутський репозитарій тощо.