Серпень 2016

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 7 (липень 2016)

kniga.png
Питання Державної премії України в галузі науки і техніки : Указ Президента України від 31 трав. 2016 р. № 230/2016 // Офіц. вісн. України. – 2016. – № 44. – С. 28-30.

Економічна природа, зміст та функції страхування

mystectwo.png

Історія людського суспільства вказує на те, що людина цілком природно хоче себе захистити від небезпеки та загрози. Саме тому в класичній фінансовій науці страхування розглядається як захист, гарантія. Важливо зазначити, що страхування є проявом безпеки як фізичних, так і юридичних осіб. Страхування створює впевненість у розвитку бізнесу.

Наукові доробки викладачів та науковців ІФНТУНГ

mystectwo.png

Зростання вимог до підготовки та перепідготовки науково-педагогічних та наукових кадрів, а також до вищої професійної освіти в цілому вимагає якісно нового теоретичного та методичного забезпечення.

25 років незалежності

25nezalejnistmini.png

Століттями українці прагнули жити вільно, плекати рідну мову, сповідувати свої звичаї і традиції, примножувати надбання культури і мистецтва. Українська нація не раз втрачала свою державність. І лише 24 серпня 1991 року увійшло в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії. Так почалася нова епоха в нашій національній історії після дуже тривалої перерви в державотворчих традиціях українців, законодавчо закріпивши його вікові прагнення до національного самовизначення, політичної та економічної самостійності, культурного і духовного відродження.