Жовтень 2015

Науково-технічній бібліотеці - 55

den_biblmini_2015.jpg

Традиційними стали урочистості з нагоди професійного свята у науково-технічній бібліотеці Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу. Проте цього року це свято – особливе: університетській бібліотеці виповнюється 55 років. Всі ці роки вона постійно розвивалась, адаптувалась до потреб студентів, аспірантів, викладачів, науковців університету. Адже нові технології стрімко впливали на соціальне та культурне життя читачів.

Збірник анотацій магістерських, дипломних робіт і дипломних проектів (2015)

У збірнику представлені анотації кращих магістерських, дипломних робіт і дипломних проектів, захищених студентами в 2015 році і рекомендованих до друку рішенням екзаменаційних комісій. Копії дипломних проектів, магістерських і дипломних робіт можуть бути передані замовнику за угодою.

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 9 (вересень 2015)

kniga.png
Про затвердження Змін до Положення про дистанційне навчання : наказ М-ва освіти і науки України від 14.07.2015 № 761 // Офіц. вісн. України. – 2015. – № 64. – С. 516-518.

Нові надходження літератури за вересень 2015 р.

kniga.png
Видатні поляки Харкова [Текст] = Wybitni Polacy Charkowa : матер. Міжнар. наук. симп.: Харків, 7 груд. 2011 р. / Журавльова І., упоряд. [та ін.]. – Х. : Майдан, 2012. – 358 с. : іл. – (Польський альманах ; V).

Мистецтво - джерело високих почуттів

mystectwo.png

11 жовтня відзначаємо День художника. Мистецтво - універсальна категорія, яка належить усьому людству, спадщина духовного і практичного життя кожної окремої людини. Це спосіб індивідуального самовираження і спілкування між людьми. За допомогою мистецтва можна передати будь-яке людське почуття: гнів, радість, смуток.