Червень 2015

Засідання клубу «Діалог»:«Поезія - це завжди неповторність!»

tkachivska1.jpg
Запрошуємо Вас взяти участь у засідання клубу за інтересами «Діалог», який відбудеться 2 червня в конференц-залі науково-технічної бібліотеки о 14.30. Гість клубу Марія Романівна Ткачівська – українська письменниця і поетеса.

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" № 5 (травень 2015)

kniga.png

Про документи про вищу освіту (наукові ступені) державного зразка : постанова Кабінету Міністрів України від 31 берез. 2015 р. № 193 // Офіційний вісник України. – 2015. – № 30. – С. 55.

«Поезія-це завжди неповторність…»

tkachivska1.jpg

Поезія - це політ фантазії, творчої думки, пошук тих засобів мови, що здатні торкнутися струн душі людини. Спробуємо уявити на мить, що - поезія, раптом зникла у небуття. Мабуть, разом із нею зникли б наші почуття, душа народу стала б прозаїчною, буденною.

Вивчаючи творчість того чи іншого поета ми маємо унікальну можливість побути з думками поета наодинці, відкрити для себе його внутрішній світ та настрій, який наповнює нас безмежною любов`ю до людини, природи і батьківщини.

Повернення літератури

kniga.png
Всі студенти-читачі 1-5 курсів зобов’язані до 15 липня 2015 року повернути всі друковані видання на абонементи науково-технічної бібліотеки згідно Правил користування науково-технічною бібліотекою ІФНТУНГ (Наказ ректора від 22 жовтня 2014 р. № 91/1).
• При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну.
• Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Прес-реліз конференції

kniga.png
У період з 16 по 19 червня 2015 року на базі Науково-технічної бібліотеки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Бібліотеки ВНЗ України у процесі імплементації Закону «Про вищу освіту» та інформатизації суспільства»