Квітень 2015

Зміни в графіку роботи бібліотеки

Бібліотека буде обслуговувати користувачів:

30 квітня ц.р. – на абонементах з 10 год. до 17 год. в читальних залах з 10 год. до 18 год.

1-4 травнявихідні дні.

Зварювання і монтаж трубопроводів

kniga.png

Зварювання є технологічним процесом, який широко застосовується практично у всіх галузях народного господарства.

Із застосуванням зварювання створюються серійні та унікальні машини, відбулися корінні зміни в конструкції і технології виробництва багатьох виробів. При виготовленні металоконструкцій, прокладці трубопроводів, встановленні технологічного обладнання, на зварювання припадає четверта частина всіх будівельно-монтажних робіт.

Зварювання трубопроводів - основний і найбільш відповідальний етап в технологічному процесі будівництва трубопроводів, що визначає надійність всієї трубопровідної системи в період експлуатації. Зварювальні роботи в трубопровідному будівництві безперервно вдосконалюються. В результаті автоматизації процесів зварювання різко підвищилися продуктивність праці, темпи зварювально-монтажних робіт і якість зварювальних з'єднань. За останні роки розроблені і широко застосовуються принципово нові види зварювання.

Механіка машин : тематичний інформаційний список книг з фонду НТБ

kryzh01.jpg
Механіка машин : темат. інформ. список літ. з фонду НТБ / [уклад. О. П. Розумна]. – Івано-Франківськ : НТБ ІФНТУНГ, 2015. – 13 с.
Тематичний список буде корисний для викладачів, аспірантів, студентів та всіх, хто цікавиться проблемами механіки машин, теорії механізмів та деталей машин.

Краєзнавчий круїз: «…Я з того краю, де росте калина…»

kniga.png

Україна — це наш рідний край, наша дорога і мила Вітчизна, земля, де ми народилися, побачили і пізнали світ, почули колискову пісню, рідну мову -це найдорожча у світі Батьківщина.

Розробка та експлуатація нафтових і газових родовищ

kniga.png

Для нашої країни на сучасному етапі велике значення має стабілізація видобутку нафти і газу за рахунок впровадження комплексу заходів по підвищенню ефективності використання ресурсної бази, скорочення числа без діючих свердловин, впровадження нових методів і технологій нафтогазоконденсатовилучення.