Січень 2015

Графік роботи бібліотеки у січні-лютому 2015

Науково-технічна бібліотека обслуговує користувачів:

5.01, 12.01 - 18.02.2015 р. – з 9 год. до 17 год.
субота, неділя – вихідні дні.
6 січня 2015 р. – з 9 год. до 13 год. (черговий читальний зал технічної літератури (к. №23, ІІ пов.), зал каталогів і картотек (к. №20, ІІ пов.) та електронний читальний зал (к.№25, ІІ пов).

7, 8, 9, 10, 11 січнявихідні дні.

Народ мій є! Народ мій завжди буде! (До 80-річчя від дня народження В. Симоненка)

8 січня виповнюється 80 років від дня народження В. Симоненка. Йому судилось вийти на українську літературну ниву в буремну добу хрущовської відлиги. Серед українських шестидесятників він відзначався надзвичайною громадянською мужністю, безкомпромісністю і патріотизмом.

День Соборності України

20150120182203 В історії становлення незалежності і соборності України, особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Акт злуки всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Української Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День Соборності України.

Книжкові виставки січня

kniga.png
«Народ мій є! Народ мій завжди буде!» (до 80-річчя від дня народження В. Симоненка)
(абонемент художньої літератури)

«Крути: честь і трагедія України» (до Дня пам’яті героїв Крут)
(читальний зал періодичних видань та гуманітарної літератури № 1)

Стандартизація, сертифікація та основи метрології

У ХХI ст. на глобальному ринку в умовах жорсткої конкуренції сучасною мовою бізнесу стала висока якість товарів та послуг. Підприємства та організації які хочуть не тільки зберегтись, а й забезпечити сталий розвиток у своїй діяльності, мають використовувати такі інструменти технічного регулювання, як стандартизація, сертифікація, метрологія, управління якістю та навколишнім середовищем.

На даний момент серед вітчизняних підприємств спостерігається тенденція щодо впровадження в практику міжнародних і європейських стандартів, засобів сертифікації і випробувань, сучасного вимірювального обладнання, передових методів менеджменту якості та довкілля, охорони й безпеки праці тощо. А це потребує залучення до роботи на підприємствах висококваліфікованих фахівців.