Червень 2014

День кафедри комп’ютеризованого машинобудівного виробництва

filo01013.jpg

Науково-технічна бібліотека організувала 2 червня ц. р. ділову зустріч працівників НТБ з викладачами та науковцями кафедри комп’ютеризованого машинобудівного виробництва в рамках традиційного заходу – Дня кафедри. Актуальними для обох сторін були обговорення проблем співпраці бібліотеки та кафедри, комплектування бібліотеки літературою з тематики кафедри, використання студентами навчальної літератури з дисциплін, закріплених за кафедрою.

Стратегічні орієнтири регіональної політики

kniga.png
У процесі утвердження України як суверенної держави проблеми регіоналізації країни, регіональних підходів, регіональної політики набувають дедалі більшої ваги і потребують осмислення та конструктивної розробки. Регіональна політика повинна повною мірою враховувати природно-ресурсні, історичні, етнокультурні, соціально-демографічні, економічні, політико-географічні особливості кожного регіону і створити умови для їх найбільш ефективного використання. Вона є необхідною і надзвичайно важливою складовою загальнодержавної політики.

З досвіду рекламної діяльності НБ ПНУ ім. Стефаника

Будь-яка бібліотека, створюючи власну продукцію (методичні, бібліографічні видання, бази даних) і надаючи різноманітні послуги, прагне до того, щоб її робота була прийнята та належно оцінена користувачами. Для того, щоб зацікавити потенційного або постійного відвідувача, бібліотеки активно використовують рекламу. Кожна бібліотека як правило розуміє, що вдало організована реклама це: по-перше, позитивно вплине на імідж бібліотеки; по-друге, сприятиме збільшенню кількості користувачів бібліотеки.

Облік та збереження видань на електронних носіях

6 червня 2014р. на базі Наукової бібліотеки Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника відбулося засідання секції з питань формування та збереження фондів. З метою підвищення кваліфікації, обміну досвідом, конструктивного професійного спілкування зустрілися представники вузівських бібліотек обласного методичного об'єднання.

Графік роботи бібліотеки в літній період

Науково-технічна бібліотека обслуговує користувачів в літній період:

з 16 червня по 2 липня ц.р.з 10 до 18 год.
з 9 до 10 год. та з 18 до 20 год.тільки в черговому читальному залі технічної літератури (к.№23, ІІ пов.), залі каталогів та картотек (к.№21, ІІ пов.), інформаційному комп’ютерному центрі (к.№24, ІІ пов.).
вихідний день - неділя

з 03 липня по 22 серпняз 10 до 16 год.
(вихідні дні – субота, неділя)

з 26 серпня по 30 серпняз 10 до 18 год.
З 01 вересня обслуговування користувачів буде проводитися в звичному режимі.