Лютий 2014

Нові надходження літератури за січень 2014 р.

kniga.png
Економічна активність населення Івано-Франківської області 2012 [Текст] : стат. зб. / Зброй Л. О., ред. – Івано-Франківськ : Голов. упр. статистики в Івано-Франків. обл., 2013. – 130 с. : табл., рис.

Інформаційний бюлетень "Вища освіта" №1 (січень 2014)

kniga.png
Нагребельний В. П. Законодавче врегулювання організації та діяльності Національної академії наук України - вимога часу / В. П. Нагребельний // Вісник Національної академії наук України. – 2013. – № 12. – С. 50-57.

Анонс виставок та заходів на лютий 2014 р.

kniga.png
Літературно-мистецький діалог «Під зорею Шевченка» (до 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря) – засідання клубу «Діалог»
Читацька конференція «Чарівні звуки, рідне слово – моя сердечна українська мова»

Національні економічні інтереси та економічна безпека

ewro25131.jpg

У читальному залі соціально-економічної літератури організована книжкова виставка «Національні економічні інтереси та економічна безпека»

Геологічна історія Землі

ewro25131.jpg

Історична геологія - наука, що розповідає про геологічну історію Землі з часу виникнення земної кори, вивчає причини утворення певних гірських порід і зв’язаних з ними корисних копалин. Це складний і довготривалий період, насичений колосальним числом природних явищ, подій і процесів. Розглядаючи минуле в хронологічному порядку, вона допомагає встановити закономірності розвитку Землі і земної поверхні на різних етапах геологічної історії, дізнатись про розвиток планети в період докембрію, палеозойської, мезозойської та кайнозойської ери, утворення платформ та материків, особливості тектонічних рухів, а також про їх теперішній стан.